één afstandsbediening

Kent u het gevoel wanneer u rustig in de zetel zit en naar een film wil kijken, maar niet weet waar je moet beginnen drukken op alle soorten en vormen afstandsbedieningen? Hiervoor hebben wij een programmeerbare afstandsbediening die al deze functies kan overnemen.

Met 1 druk op de knop wordt uw TV toestel ingeschakeld, de muziek afgezet en zelfs de ondertiteling al op nederlands geplaatst. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over ingewikkelde menu's en kan je direct genieten van de film.

Deze afstandsbedieningen zijn niet toestel afhankelijk, omdat wij installatie per installatie bekijken en programmeren. Zo heeft u de perfecte afstandsbediening in huis voor al u toestellen.

 

Op maat voor elke toepassing

We hebben verschillende soorten afstandsbedieningen die elk met de computer worden geprogrammeerd en zo perfect samengaan met uw installatie en wensen. Zo kan ervoor gezorgd worden dat u zelfs niet meer moet richten naar uw toestel, waardoor deze volledig in de kast kunnen geplaatst worden zonder een zichtbare ontvanger.

 

Ook zijn er afstandsbedieningen met een touchscreen, waarop u direct een zender kan selecteren, zo hoeft u geen nummers van zenders meer uit het hoofd te kennen. Wanneer u klaar bent met TV kijken, muziek te be luisteren enz,... kan u met 1 druk alle toestellen uitschakelen.

 

Wil u meer informatie hierover, neem dan vrijblijvend contact op voor een demonstratie.

contact

Delimo BVBA
Roeselaarsestraat 9a
8890 Moorslede
Tel: 051/77 07 12

BE0478.544.154

e-mail ons

Design downloaded from free website templates.