Muzikaal comfort in iedere kamer

De bedoeling van Multiroom Audiosystemen of klank verdeelsystemen, is de bediening van je hi-fi systeem gecentraliseerd naar meerdere kamers door te sturen. In iedere kamer worden speakers geplaatst die mooi worden verwerkt in  het interieur. Dit kunnen discrete inbouw luidsprekers zijn of  het kunnen zelfs "onzichtbare" luidsprekers zijn die worden weggewerkt onder het behang of schilderwerken. Alles wordt aangestuurd door een controller die zelfs Multi-Source kan zijn.

 

Meerdere bronnen

Multi-Source systemen kunnen tegelijkertijd meerdere audiobronnen afspelen -  zoals  tuners, cd-spelers, soundservers of zelfs je i-Pod - in verschillende ruimtes in de woning, binnen en buiten .

Voor de bediening wordt in iedere kamer een bedieningspaneel of een sensor geplaatst, in sommige systemen kan dit zelfs volledig draadloos. Je kan per kamer je bron kiezen, het volume regelen en nog veel meer. .
De mogelijkheden zijn echt eindeloos.
Iemand luistert naar klassieke muziek in de tuin, iemand anders rock-en-roll in de badkamer, terwijl een derde persoon naar  de radio in de keuken luistert; allemaal op eenzelfde tijdstip en op een  eigen volumeniveau.

Van bedrading is niets te zien omdat alles vooraf in de muren werd verwerkt.
Geen probleem meer met lelijke componenten en grote luidsprekers: de bedieningspanelen en luidsprekers zijn immers optimaal ontworpen om niet op te vallen  en kunnen in ieder decor worden geintegreerd. 

contact

Delimo BVBA
Roeselaarsestraat 9a
8890 Moorslede
Tel: 051/77 07 12

BE0478.544.154

e-mail ons

Design downloaded from free website templates.