Wat is domotica?

Domotica wordt sinds vele jaren door U gebruikt.
U verlaat uw wagen met gesloten deuren, ook de vensters sluiten automatisch, de koplampen en verlichting wordt al dan niet gedoofd met uitstel, het alarmsysteem wordt ook aangezet. Ook wordt de verwarmming of airco mooi geregeld en zelfs in functie van de buitentemperatuur. Uw veiligheid werd destijds ook uitermate verbeterd met gordels maar nu ook met airbags, remhulpmiddelen of andere antislip functies. Terzelfder tijd wordt de motor electronisch bestuurd en daalt daarmee drastich het verbruik zonder te moeten inleveren op vermogen.
Al deze feiten maken nu integraal deel van uw dagelijks leven.

 

En wat gebeurt er in uw huis? Al deze functies, energiebesparingen, veiligheid, comfort, intelligent huisbeheer kunnen door domotica worden verwezenlijkt. Een intelligent en evolutief huis is tegenwoordig geen droom meer en is voor iedereen bestemd.

 

 

Domintell

Uw huis bedenken, dat is ook dromen van een nieuwe manier van leven. Een manier van leven waar alles bijdraagt tot uw welzijn, waar alles naar u luistert en voldoet aan uw wensen. Een manier van leven die samen met u evolueert.

 

Domotica is niet langer een luxe; het is een intelligent beheersinstrument waarmee u alle functies in uw huis controleert. De bewezen gebruiksvriendelijkheid van Domintell, uniek in haar samenstelling, blijft de toploper met de evolutie van vele nieuwe technieken. Wat ook de klant vraagt, hieraan kan steeds voldoening worden gegeven.

 

Van het beheer van de lichten, rolluiken, verwarming tot de programmatie en het besturen op afstand, alles is mogelijk en vooral beschikbaar voor iedereen: zuinig energiebeheer, veiligheid en vooral komfort. Nieuwe schermen in hoge resolutie met de mogelijkheden van parlofonie, internet aansluiting, geluidsbeheer, kontrole via I-Pod of I-Phone, onbegrensd grafische software, strikt temperatuursbeheer .... Indien alles wat hier aan voorafgaat gevoelig is voor U, moet domotica zich aan U opleggen en dit voor een investering dat veel lager ligt dan de dure imago waarvoor domotica bekent staat.

contact

Delimo BVBA
Roeselaarsestraat 9a
8890 Moorslede
Tel: 051/77 07 12

BE0478.544.154

e-mail ons

Design downloaded from free website templates.