Bespaar energie

Uw electriciteitsverbruik wordt geoptimaliseerd. In elke kamer heerst op het juiste moment de juiste temperatuur, voor zolang u wenst. De lichten gaan pas aan wanneer het nodig is. U profiteert bovendien van het maximum aan nachttarief, of het nu gaat om uw accumulatieverwarming of om uw vaatwasmachine. Een energiebesparing bekomen van 25% is niet utopisch.

 

Beveilig uw woning

U verlaat uw huis met een gerust gemoed, aangezien u met één enkele toets alle toestellen uitschakelt. Sensoren verwittigen u vanop afstand wanneer er ook maar iets gebeurt. Een automatische aanwezigheidssimulatie kan worden geactiveerd en een SMS bericht zal U worden verstuurd bij een poging tot inbraak. Samen met het alarmsystem zullen alle lichten aanslaan.

 

Beheer uw comfort

Met Domintell regelt u naar wens de temperatuur van elke kamer. Elke lamp, elk electrisch toestel of de verwarming zet u af en aan op het moment dat u zelf kiest.
Uw rolluiken gaan 's morgens naar boven, uw badkamer is aangenaam warm wanneer u binnenkomt, u kiest de muziek of de radiozender die u past voor elke kamer ... Het aantal klokken is niet gelimiteerd en kan werken volgens de zons-op en ondergang enz ...

 

Uw woning evolueert met u mee

Uw manier van leven verandert. Met Domintell blijft uw huis zich aan uw wensen aanpassen. Naar wens bepaalt u zelf de functie van elke schakelaar. En, aangezien Domintell een modulair systeem is, kan u op elk moment nieuwe functies als een bewakingssysteem toevoegen.

 

contact

Delimo BVBA
Roeselaarsestraat 9a
8890 Moorslede
Tel: 051/77 07 12

BE0478.544.154

e-mail ons

Design downloaded from free website templates.