algemene elektriciteit

Elektriciteit is meer dan een zekering en een stopcontact. Wij onderscheiden ons door verschillende innovatieve oplossingen en installaties aan te bieden. Totaalservice van ruwbouw tot afwerking.

Verlichting

Wij adviseren u graag over de nieuwste trends en technieken en staan garant voor een kwaliteitsvolle verlichtingsinstallatie voor zowel binnen als buiten.

Snelle service

Als kleinschalig maar flexibel bedrijf zijn we permanent beschikbaar voor het herstellen of onderhoud van uw elektriciteitswerken.

industriële elektriciteit

Dankzij onze ruime ervaring en expertise staan we bij Delimo gekend voor efficiënte én veilige elektrische installaties. Voor elke specifieke situatie zoeken we naar de meest duurzame  oplossingen voor uw bedrijf.

Bordenbouw

Bordenbouw op maat; laagspanningsborden, automatisatieborden, instrumentatieborden of synoptische panelen worden gemaakt of aangepast aan uw bedrijf.

Snelle interventies

Wanneer er zich een probleem voordoet, zorgen wij voor een snelle interventie. Zo kan uw bedrijf vlot doorwerken zonder veel tijdverlies.

Industriële automatisatie

Delimo begeleidt u graag in het uitwerken van automatiseringsprojecten. Hierbij is niet alleen het bedenken van technische oplossingen van belang. Ook de planning, keuze van materialen en machineveiligheid zijn cruciaal. Doel is om tot een betrouwbare, veilige en goed functionerende machine te komen.

Ontwerp, realisatie en onderhoud

We leveren maatwerk in het (her)ontwerpen en uitwerken van machines of installaties voor geavanceerde productieprocessen. Bij storingen komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om productiestilstand van uw machines en elektrische installaties zoveel mogelijk te vermijden. Daarbij zoeken we ook de fouten op en herprogrammeren deze indien nodig.​

Domotica

U verlaat uw wagen met gesloten deuren, ook de vensters sluiten automatisch, de koplampen en verlichting wordt al dan niet gedoofd met uitstel, het alarmsysteem wordt ook aangezet. Ook wordt de verwarming of airco mooi geregeld en zelfs in functie van de buitentemperatuur. Uw veiligheid werd destijds ook uitermate verbeterd met gordels maar nu ook met airbags, remhulpmiddelen of andere antislip functies.

Al deze feiten maken nu integraal deel van uw dagelijks leven. En wat gebeurt er in uw huis? Al deze functies, energiebesparingen, veiligheid, comfort, intelligent huisbeheer kunnen door domotica worden verwezenlijkt. Een intelligent huis is tegenwoordig geen droom meer en is voor iedereen bestemd.

Lees hieronder alle voordelen

Bespaar energie

Uw elecktricitetisverbruik wordt geoptimaliseerd. In elke kamer heerst op het juiste moment de juiste temperatuur, voor zolang u wenst. U profiteert bovendien van het maximum aan nachttarief, of het nu gaat over uw verwarming of om uw vaatwasmachine. Een energiebesparing van 25% is niet utopisch.

Comfort

Elke lamp, elk elektrisch toestel zet u aan en af op het moment dat u zelf kiest. Uw rolluiken gaan 's morgens naar boven, uw badkamer is aangenaam warm wanneer u binnenkomt, u kiest de muziek voor elke kamer in uw huis.

Aanpasbaar

Uw manier van leven verandert. Met domotica blijft uw huis zich aan uw wensen aanpassen. Naar wens bepaalt u zelf de functie van elke schakelaar. En, aangezien Domintell een modulair systeem is, kan u op elk moment nieuwe veiligheidsfuncties toevoegen.

één afstandsbediening

Met 1 druk op de knop wordt uw TV toestel ingeschakeld, de muziek afgezet en zelfs de ondertiteling al op Nederlands geplaatst. Deze afstandsbedieningen zijn niet toestel afhankelijk, omdat wij installatie per installatie bekijken en programmeren. Zo heeft u de perfecte afstandsbediening in huis voor al u toestellen

besturing op maat

We hebben verschillende soorten afstandsbedieningen die worden geprogrammeerd en zo perfect samengaan met uw installatie en wensen. Zo kan ervoor gezorgd worden dat u zelfs niet meer moet richten naar uw toestel, waardoor deze volledig in de kast kunnen geplaatst worden zonder een zichtbare ontvanger.

veilig

U verlaat uw huis met een gerust gemoed, aangezien u met één enkele toets alle toestellen uitschakelt. Sensoren verwittigen u vanop afstand wanneer er ook maar iets gebeurt. Een automatische aanwezigheidssimulatie kan worden geactiveerd en een SMS bericht zal u worden verstuurd bij een poging tot inbraak.

Audioinstallaties

Wij ontwikkelen muziek- en domoticasystemen voor de optimale integratie van geluid in elke ruimte. Uw volledige audioinstallatie kan u laten bedienen via het domotica systeem. Wanneer u bijvoorbeeld de lichten aanschakelt gaat de radio automatisch aan. Of bedien uw muziek vanop uw terras met uw smartphone of afstandsbediening. Je kan bij ons terecht voor een volledige uitwerking van een  centraal muzieksysteem aangepast aan uw specifieke noden.

camerabewaking

Camerabewaking is vandaag niet meer weg te denken en is meer regel dan uitzondering geworden. Want ook u wil weten wat er gebeurt in en rond uw eigendom, wanneer u er (al dan) niet bent. Vanzelfsprekend is verdere integratie met uw alarminstallatie mogelijk.

Camerabewaking plaatsen is hoe dan ook doeltreffend om inbrekers te ontmoedigen en te betrappen. U beschikt eveneens enige tijd over alle opgenomen beelden om te herbekijken en te analyseren op uw eigen PC of smartphone of waar u maar wil.