Platte daken

Hierboven ziet u het Q-Smart systeem, hierbij worden de panelen op aluminium profielen plat op een dak geplaatst, met weinig of geen extra ballast. Dat heeft als voordeel dat ze bijna niet zichtbaar zijn vanop de begane grond, en dicht tegen elkaar kunnen geplaatst worden, omdat ze geen schaduw overbrengen op elkaar.

 

 

Hierboven ziet u gewone zonnepanelen, gericht naar de zon,bevestigd op een alluminium driehoek. Dit systeem dient bevestigd te worden op een extra ballast.

 

 

Of de panelen worden bevestigd op een kunststof suntub-module met ballast in.

 

Hellende daken

Hierboven ziet u zonnepanelen op een schuin dak. Hier worden eerst profielen aangebracht op het dak, waar de panelen dan op bevestigd worden.

 

Op de Grond

Hierboven ziet u zonnepanelen op een hellend vlak. Hierbij wordt eerst een alluminium draagconstructie gebouwd. Daarna worden er gewone zonnepanelen op geplaatst. Deze pannelen werden ook afgewerkt met tuinafsluiting.

 

Hierboven ziet u zonnepanelen op een bewegend vlak, die de zon volgt. Dit systeem heeft als voordeel dat de opbrengst de hele dag gelijk blijft, en dus op ieder moment van de dag de zonnestand optimaal benut wordt. Deze systemen bestaan in alle maten, en nemen een zeer geringe plaats in op de begane grond, wat ideaal kan zijn op een parking.

contact

Delimo BVBA
Roeselaarsestraat 9a
8890 Moorslede
Tel: 051/77 07 12

BE0478.544.154

e-mail ons

Design downloaded from free website templates.